Software Enginners Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων Αθήνα, Άλιμος, Γλυφάδα

Λογότυπο - Σήμα - Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό λογοτύπων, εμπορικών σημάτων και εταιρικής ταυτότητας.

Είναι το πιο σημαντικό μέρος της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Χάρη στην εμπειρία μας στον τομέα της εκτύπωσης, είμαστε σε θέση να δημιουργούμε λογότυπα υψηλής αισθητικής, τα οποία ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζονται τέλεια οπουδήποτε τα χρειάζεται η επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για εκτύπωση, είτε για σήμανση, είτε για την ιστοσελίδα σας.

Design

Ο σχεδιασμός ενός λογότυπου εταιρείας είναι μια πολύ δημιουργική και σοβαρή εργασία. Η εταιρική ταυτότητα πρέπει να εκφράζει τον χαρακτήρα της εταιρείας και να την κάνει να ξεχωρίζει. Η S_E ,διαθέτη εξειδικευμένο δημιουργικό προσωπικό με πρωτοποριακές ιδέες λογότυπων για την επιχείρησή σας.

Δημιουργικότητα.

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα γραφικών τεχνών. Προσφέρουμε υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα, από το δημιουργικό μέρος του σχεδιασμού της διάταξης μέχρι το μέρος της παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους (plotters), της ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους, της κοπής και χάραξης με λέιζερ σε διάφορα υλικά, καθώς και της φωτεινής σήμανσης.

Όλες οι εργασίες εκτελούνται μόνο με δικό μας εξοπλισμό (εκτυπωτές, plotters, laser cutters, laminators κ.λπ.), γεγονός που μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και τις προθεσμίες παράδοσης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Φυσικά, αυτό υποστηρίζεται από έμπειρο προσωπικό και πολύτιμους συνεργάτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν έμπειρους γραφίστες και κατασκευαστές, όπως κατασκευαστές πινακίδων και τυπογραφεία.