Software Enginners Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων Αθήνα, Άλιμος, Γλυφάδα

Τι είναι το WordPress

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Το WordPress είναι ουσιαστικά ο πιο απλός και δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε τον δικό σας ιστότοπο ή blog. Στην πραγματικότητα, το WordPress χρησιμοποιείται από περισσότερο από το 43,3% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο. Ναι, το WordPress πιθανότατα χρησιμοποιείται από περισσότερους από το ένα τέταρτο των ιστότοπων που επισκέπτεστε.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress

Το WordPress είναι ουσιαστικά ο πιο απλός και δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε τον δικό σας ιστότοπο ή blog.
Στην πραγματικότητα, το WordPress χρησιμοποιείται από περισσότερο από το 43,3% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο.
Ναι, το WordPress πιθανότατα χρησιμοποιείται από περισσότερους από το ένα τέταρτο των ιστότοπων που επισκέπτεστε.

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα που διαθέτει άδεια GPLv2, κάτι που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να τροποποιήσει το λογισμικό WordPress χωρίς χρέωση. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο που διευκολύνει τη διαχείριση κρίσιμων στοιχείων του ιστότοπού σας, όπως το περιεχόμενο, χωρίς να έχετε εμπειρία προγραμματισμού. Ως αποτέλεσμα, το WordPress δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι προγραμματιστές.

WordPress

Τι είδους ιστοσελίδες μπορεί να δημιουργήσει το WordPress;

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα που διαθέτει άδεια GPLv2, κάτι που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ή να τροποποιήσει το λογισμικό WordPress χωρίς χρέωση. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο που διευκολύνει τη διαχείριση κρίσιμων στοιχείων του ιστότοπού σας, όπως το περιεχόμενο, χωρίς να έχετε εμπειρία προγραμματισμού. Τι είδους ιστότοποι μπορούν να δημιουργηθούν με το WordPress; Το WordPress χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία ιστολογίων αντί για πιο συμβατικούς ιστότοπους πριν από πολλά χρόνια. Αλλά δεν ήταν έτσι εδώ και καιρό. Τώρα μπορείτε να αναπτύξετε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου με το WordPress χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στον βασικό κώδικα και στο τεράστιο οικοσύστημα προσθηκών και θεμάτων της πλατφόρμας.

WordPress

WordPress