Software Enginners Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων

Τ:+30 2109838390

Τ:+30 6980185386

Λεωφόρος Ποσειδώνος 21 ‘Αλιμος

Κατασκευή eshop ηλεκτρονικού καταστήματος

Χτίστε την επιχείρησή σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα και δημιουργήστε πωλήσεις 24 ώρες την ημέρα.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ελκυστικό και ανταποκρινόμενο ιστότοπο για εσάς με εξαιρετικά μενού, γραφικά, σελίδες προϊόντων και συγκεκριμένες δυνατότητες για online πωλήσεις.

Η πώληση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

Κατασκευαζουμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατασκευαζουμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, από απλούς έως εξελιγμένους. Ακούμε τις ανάγκες σας και χτίζουμε έναν ιστότοπο γύρω από αυτές τις ανάγκες που λειτουργούν καλύτερα για εσάς και την επιχείρησή σας.

Το αποτέλεσμα είναι ένας ιστότοπος που αντικατοπτρίζει την εικόνα, τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας σας.

Οι ιστότοποί μας είναι ευκρινείς και καθαροί, σχεδιασμένοι διαισθητικά για να διευκολύνουν τους πελάτες να βρίσκουν αυτό που θέλουν γρήγορα και εύκολα.

Προσφέρουμε πολλές επιλογές για την επεξεργασία πληρωμών, ώστε να μπορείτε να αποδεχτείτε πιστωτικές κάρτες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ιστοσελίδες eshop ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας στον επιχειρηματικό κόσμο. Μέρος της επιτυχίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι να έχετε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας που να μιλά στο κοινό-στόχο σας και να το κάνει με τρόπο που του δείχνει τι θέλετε. Χρειάζεστε εικόνες υψηλής ποιότητας, καλά σχεδιασμένα λογότυπα και διεπαφή για να κάνετε τις αγορές στον ιστότοπο εύκολες και ενημερωτικές για νέους πελάτες. Θέλετε επίσης να καταχωριστείτε στο Google για σχετικές λέξεις-κλειδιά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, με τις οποίες μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε.

Κατασκευή eshop
Web Optimization and Seo

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος λαμβάνοντας υπόψη τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (S.E.O.) που εγγυώνται αποτελέσματα.

WordPress
WooCommerce

Kατασκευή eshop - WordPress WooCommerce

Joomla
Virtuemart eshop

Kατασκευή eshop - Joomla - Virtuemart

OpenCart
eshop

Κατασκευή eshop OpenCart Open Source Shopping Cart Solution

Shopify
eshop

Κατασκευή eshop Shopify - Start Selling Online

Get Your Site Optimized & Converting Right Now

Έτσι, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ηλεκτρονικού καταστήματος με όμορφο σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες.

Optimization

Η σχεδίαση ιστοσελίδων για e-shop είναι μια δημιουργική εργασία που απαιτεί βελτιστοποίηση, κάνοντας τη σχεδίαση και το πρότυπο πιο εύχρηστα.

Το αποτέλεσμα είναι ένας οπτικά ευχάριστος ιστότοπος και εύκολος στην πλοήγηση.

Click through Rate

Αναζητάτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και θέλετε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες στον επισκέπτη στον ιστότοπό σας, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει το προϊόν που χρειάζεται .

Analytics & Graphs

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αλληλεπιδράσετε με νέους πελάτες, να αυξήσετε τα έσοδά σας και να μειώσετε το κόστος σας, σχεδιάζοντας έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού καταστήματος που απευθύνεται στο κοινό σας.

Regional SEO

Δημιουργούμε e-shop σχεδίασης ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις. Εάν χρειάζεστε περισσότερους πελάτες που θα ήθελαν να αγοράσουν τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Analysis

Θα αναλύσουμε και θα σχεδιάσουμε e-shop σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Οδηγούμε το έργο μας από τις απαιτήσεις των πελατών και εξασφαλίζουμε μια εξαιρετική εμπειρία για τον χρήστη.

Keyword Selection

Τα αποτελέσματα αναζήτησής σας είναι σημαντικά. Η βελτιστοποίηση της σελίδας προορισμού και των λέξεων-κλειδιών σας είναι ένα κρίσιμο μέρος αυτής της διαδικασίας.

Κατασκευάζουμε eshop 22 έτη χρονιά στον χωρώ της κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων για όλες την κατηγορίες επιχειρήσεων σε Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θα χρησιμοποιήσουμε το Google Adwords Keyword Planner για να βελτιώσουμε την επισκεψιμότητα του προϊόντος σας αναλύοντας τις κορυφαίες διαφημίσεις, τις λέξεις-κλειδιά και τον πιθανό όγκο αναζητήσεων της θέσης σας.

Τιμοκατάλογος Κατασκευής
& Προώθησης Ιστοσελίδων eshop

Τιμοκατάλογος Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων eshop

Ενδεικτικά Πακέτα Κατασκευής & Προώθησης Eshop

Διαλέξτε το πακέτο κατασκευής διαχείρισης και υποστηρίξεις που σας ταιριάζει

Basic

150

/ 5 Σελίδες
Advanced

350

/ 10 Σελίδες
Premium

700

Δημοφιλέστερο 200+ Σελίδες

Vip

1200

 500+ Σελίδες

SEO Pack

Custom Design

Responsive Design

Support

24/7

24/7

24/7

24/7

Προσβασιμότητα

Μέθοδοι πληρωμής

VISA, MasterCard

Αντικαταβολή

PayPal, Diners, Discover, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Klarna*, SEPA Direct Debit*, …

Προϊόντα eshop

Καταχώριση  Προϊόντων

10

50

200

500

Αλλαγή χρώματος Προϊών

ποσοστό εκπτώσεις

Φίλτρα προϊόντων

Εκμάθηση  Διαχείρισης

Εκμάθηση  Διαχείρισης

1’Ωρα

4 ‘Ωρες

8 ‘Ωρες

Video User Manual

Digital Marketing Tools Strategies & Skills

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα στον κόσμο είναι το WooCommerce.

Η κύρια πλατφόρμα μας είναι ανοιχτού κώδικα, προσαρμόσιμη και ενισχυμένη από μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα.
Διατηρείτε πάντα την πλήρη ιδιοκτησία των δεδομένων και του περιεχομένου στο κατάστημά σας χάρη στην ελευθερία ανοιχτού κώδικα.

Χρησιμοποιήστε το WooCommerce για να δημιουργήσετε ένα κατάστημα που συνδυάζει αποτελεσματικά το περιεχόμενο και το εμπόριο, είτε ξεκινάτε μια επιχείρηση, είτε μεταφέρετε τούβλο λιανικής στο διαδίκτυο είτε δημιουργείτε ιστότοπους για πελάτες.

Επεκτείνετε την εταιρεία σας, προσθέστε λειτουργίες και παρακολουθήστε ηλεκτρονικό κατάστημά eshop σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Χρησιμοποιήστε μια πλατφόρμα που μπορεί να κλιμακωθεί. Για καταστήματα με μεγάλη επισκεψιμότητα, αποκτήστε ευέλικτο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Με θέματα κατάλληλα για την επιχείρηση και τον κλάδο σας, δημιουργήστε πανέμορφα, δελεαστικά καταστήματα.

Eshop Content Strategy

Ενισχύστε τις πωλήσεις με μια βελτιωμένη εμπειρία στο καλάθι αγορών που λειτουργεί.

Eshop Web Development

Χρησιμοποιήστε μπλοκ προϊόντων που είναι αρθρωτά για να προσαρμόσετε γρήγορα τις σελίδες προϊόντων.

Eshop Advanced Web Analytics

Παρουσιάστε αναλογικά και ψηφιακά προϊόντα, παραλλαγές προϊόντων, εξειδικευμένες ρυθμίσεις, γρήγορες λήψεις και συνδεδεμένα προϊόντα.

Eshop Email Marketing

Με τις εγκεκριμένες από προγραμματιστές επεκτάσεις μας, μπορείτε να πουλάτε συνδρομές, κρατήσεις και συνδρομές.

Eshop Detailed Reports

Χρησιμοποιήστε το πλεονέκτημα SEO του WordPress για να ανεβείτε στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Grow your Business with Our Digital Agency

Μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με τη βοήθεια ενσωματωμένων εργαλείων και αγαπημένων υποδοχών σύνδεσης. Ο προαιρετικός Οδηγός εγκατάστασης καθιστά εύκολη την προσθήκη πολλών υπηρεσιών δωρεάν με ένα μόνο κλικ.

WordPress

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας αρέσει. Με το WooCommerce Payments, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις πληρωμές από την άνεση του καταστήματός σας (Διατίθεται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία). Χρησιμοποιήστε περισσότερες από 100 πύλες πληρωμής, όπως Stripe, PayPal και Square, για να λάβετε με ασφάλεια πιστωτικές κάρτες, πορτοφόλια κινητών, τραπεζικές μεταφορές και μετρητά.

Ρυθμίστε τις προτιμήσεις παράδοσης. Με το WooCommerce Shipping, μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες USPS απευθείας από τον πίνακα εργαλείων σας και ακόμη και να κανονίσετε μια παραλαβή (μόνο για τις ΗΠΑ). Συνδεθείτε με αξιόπιστες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως η UPS και η FedEx, καθώς και μια επιλογή από επιλογές τοπικής παράδοσης, αποθέματος και εκπλήρωσης.

Απλοποιήστε τον φόρο επί των πωλήσεων. Κάντε τους αυτόματους υπολογισμούς πραγματικότητα ενσωματώνοντας το WooCommerce Tax ή άλλες συγκρίσιμες ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

WordPress

Το WooCommerce είναι ένας σοβαρός παίκτης. Με το WooCommerce Admin, έναν ισχυρό, προσαρμόσιμο κεντρικό πίνακα ελέγχου για την επιχείρησή σας, παρακολουθήστε τα δεδομένα απόδοσης που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Με συνδέσεις από το Google Ads, το HubSpot, το Mailchimp και το Facebook, μπορείτε να διευρύνετε το κοινό σας σε πλατφόρμες μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων. Το In-dashboard Marketing Hub είναι μια εξαιρετική πηγή για νέες προτάσεις και συμβουλές επιτυχίας.

Προσθέστε εκατοντάδες δωρεάν και επί πληρωμή επεκτάσεις από το επίσημο WooCommerce Marketplace στο κατάστημά σας για να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα. Για τη διατήρηση των προτύπων ποιότητας του Marketplace, οι προγραμματιστές μας ελέγχουν διεξοδικά κάθε νέα προσθήκη και συχνά ελέγχουν παλιές επεκτάσεις.

Αναζητούμε πάντα προϊόντα που υποστηρίζουν τους κατασκευαστές καταστημάτων στο άνοιγμα κερδοφόρων επιχειρήσεων. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν εφαρμογή WooCommerce για κινητά για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε (Android και iOS). Κρατήστε ένα αυτί έξω για το ελαφρώς κλειστό κλειδί

λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

E shop WordPress WooCommerce

για κινητά για να διαχειριστείτε την

επιχείρησή σας από οπουδήποτε

(Android και iOS).

WooCommerce

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή WooCommerce για κινητά για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας από οπουδήποτε (Android και iOS).

Θα είστε πάντα υπεύθυνοι για τα δεδομένα του καταστήματός σας.

Έχετε τα δεδομένα σας ενώ χρησιμοποιείτε το WooCommerce. Πάντα.

Εάν θέλετε να μας παρέχετε δεδομένα χρήσης, μπορείτε να το κάνετε γνωρίζοντας ότι θα παραμείνουν ιδιωτικά και ανώνυμα. Η εξαίρεση ανά πάσα στιγμή δεν θα έχει επίδραση στο κατάστημά σας.

Τα δεδομένα του καταστήματος WooCommerce είναι ασφαλή για το μέλλον, σε αντίθεση με τα φιλοξενούμενα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. μπορείτε να εξάγετε όλο το περιεχόμενό σας και να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε όποια πλατφόρμα προτιμάτε. Χωρίς περιορισμούς.