Software Enginners Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων Αθήνα, Άλιμος, Γλυφάδα

Web design and Development

Η τέχνη αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που συνδυάζει τη γνώση διαδικτυακού μάρκετινγκ, τη γραφιστική, τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη για τη δημιουργία διαδραστικών ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις.

Inspiration

Η Software Engineers  δημιουργεί προσαρμοσμένα εμπορικά σήματα για πελάτες όλων των μεγεθών, κατηγοριών και προσανατολισμών μέσω της δύναμης της τέχνης του branding που βασίζεται στα δεδομένα και τη διορατικότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αγαπημένες μάρκες και ενθουσιώδεις οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Communication is the key

Το έμπειρο προσωπικό μας θα συνεργαστεί μαζί σας ώστε να κατανοήσει εξ ολοκλήρου της ανάγκες σας,να της μελετήσει, και φυσικά να προτείνει λύσεις καλύπτοντας και της μελλοντικές σας ανάγκες, κατασκευάζοντας δυναμικά συστήματα C.M.S ιστοσελίδων με εξαιρετικά γραφικά αποτελέσματα συμβατές με όλες της συσκευές των χρηστών με άριστα αποτελέσματα για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας η επικοινωνία μαζί μας είναι το κλειδί για μεταφέρετε το μήνυμα που θέλετε να μεταδώσετε με αποτελεσματικό, αποδοτικό και ελκυστικό τρόπο.

Κατασκευη Σχεδίαση & ανάπτυξη ιστοσελίδων

Η Ιστοσελίδα είναι η πρώτη εντύπωση που έχουν οι άνθρωποι για την επιχείρησή σας.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι ένα σύνολο υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε τα τελευταία 20 έτη , τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

values

Αξίες

Το όνομά μας εμπνέει τις αξίες μας.

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Και ξέρουμε ότι είσαι και εσύ. Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν την σωστή παρουσίαση τους στο διαδίκτυο με ένα σύνολο από βήματα η επικοινωνία είναι το κλειδί και η κατανόηση των αναγκών πάντα με γνώμονα το μέλλον Δημιουργούμε δυναμικά συστήματα ιστοσελίδων και εφαρμογών δίνοντας μια  μοναδική εμφάνιση, αίσθηση και λειτουργικότητα. Οι ταλαντούχοι σχεδιαστές, προγραμματιστές μας σκέφτονται πάντα έξω από το πλαίσιο των κοινών πολυφορεμένων ιδεών με καινοτόμες τακτικές και μεθόδους που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσουν περισσότερους δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις και μέγιστα αποτελέσματα.

believe

Αξίες

Οι μάρκες και οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τις κατηγορίες τους, να δημιουργήσουν νέες ή να αναδιαμορφώσουν την κοινωνία.

Τροφοδοτούμαστε από αυτούς που είναι αρκετά θαρραλέοι για να το κάνουν.

Intelligence.

Νοημοσύνη

Οι πληροφορίες είναι παντού γύρω μας, επομένως η έμπνευση είναι παντού—στα δεδομένα, στο παρελθόν, στους ανθρώπους και στον κόσμο γύρω μας.

Η περιέργεια, η εξυπνάδα και η διαίσθηση είναι τα κλειδιά για την αξιοποίησή της..

Creativity

Δημιουργικότητα

Υπάρχουν όρια σε μεγάλο μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας. Όχι η ανθρώπινη φαντασία.
Η απείρωσή του είναι εκεί που θα βρούμε λύσεις ακόμα και στις πιο περίπλοκες προκλήσεις.
Code of Ethics

Κώδικα Δεοντολογίας

Ο Κώδικας Δεοντολογίας & Ηθικής οριοθετεί και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, υλοποιούμε την εργασία μας και παίρνουμε αποφάσεις.


Το περιεχόμενο του Κώδικα βρίσκεται σε αντιστοιχία με τις εταιρικές μας αξίες και τις αρχές της Υπευθυνότητας, της Αξιοκρατίας και της Διαφάνειας και συμβάλει στην ενίσχυση της εταιρικής μας κουλτούρας.

Οι πελάτες μας

Βοηθάμε τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν και βοηθάμε τους ηγέτες των κατηγοριών να εξερευνήσουν νέες ευκαιρίες και στις επτά ηπείρους.